×

Leer, ontdek en ervaar

Ontdekken in het CIVON Innovatiecentrum

In het innovatiecentrum kan ontdekt worden welke rijke ijzerhistorie de locatie van het innovatiecentrum kent, maar ook welke bedrijven zich hebben ontwikkeld in de regio. Tevens zijn er doorlopend diverse doe-activiteiten in de kabinetten voor jong en oud.

Het is mogelijk om een rondleiding aan te vragen. Een deskundige gids vertelt over de verborgen weetjes uit de rijke ijzerhistorie en kan het verband uitleggen tussen de historie en de hedendaagse producten die in de kabinetten zijn geëtaleerd. U kunt een rondleiding vooraf reserveren door een mailtje te sturen naar aanvraag@civon.nl.

Leer, ontdek en ervaar!

Beleving van het DRU Industriepark

Het CIVON Innovatiecentrum is gevestigd op het DRU Industriepark. Het park bestaat uit zeven fraai gerestaureerde industriële monumenten. Het is smullen voor bezoekers die van architectuur, bouwtechniek en vormgeving houden. Er kunnen ook rondleidingen worden verzorgd. CIVON Innovatiecentrum is gehuisvest in één van de monumenten, genaamd de Afbramerij. In de andere gebouwen op het Industriepark zijn onder meer de DRU Cultuurfabriek (met bibliotheek, kunstexpo, theater-, muziek- en vergaderzalen), het grand café Het Schaftlokaal, de SSP-hal (evenementen) en een woningbouwcorporatie gevestigd.

Voor het boeken van een rondleiding of voor vragen over het CIVON Innovatiecentrum kan een mail worden gestuurd naar aanvraag@civon.nl of via telefoonnummer 0315-820 280.

Vrijwilliger login | Privacycentrum | Fotoalbum | Copyright by CIVON Innovatiecentrum